[VIDEO] Hafiz Buat Kejvtan, Umum Bawa 120 Staff Tunai Umrah “Belum Kerja Sebulan Pun Direzekikan Pergi”

Hafiz Mahamad pastinya memang terkenal sebagai seorang usahawan yang berjaya. Dirinya lebih dikenali apabila sering mengutamakan keutamaan dan impian isteri, Syafikah Aina. Tetapi bukan itu sahaja, Hafiz juga tidak kedekut untuk berkongsi rezeki bersama pekerja dan juga orang ramai,

Dia juga pernah menyediakan bas untuk warga kota pulang ke kampung halaman baru-baru ini. Hasil perkongisan rezeki begini lah yang membuatkan rezekinya semakin bertambah dan dimurahi dek kerana sikapnya yang baik pada semua orang yang memerlukan.

Kalau sebelum ini dirinya membawa 20 orang staffnya menunaikan umrah dan atas doa-doa mereka ini, terkini, sekali lagi Hafiz Mahamad membuat kejvtan yang tidak disangka-sangka di mana dirinya mengvmumkan membawa kesemua staff termasuk pekerja di Ainaa Beauty seramai 120 orang menunaikan umrah pada Januari awal tahun hadapan.

Terbaru, Hafiz memuatnaik video yang agak seb4k mengumumkan berita gembira buat semua pekerjanya.

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad)

Bermula dari mengumumkan hal ini, dirinya mula memanggil satu persatu nama. Bagi staff suami isteri, kedua-duanya dibawa pergi. Tak kira p4ngkat atau jawatan termasuk pemandu bernama Abe yang menjaga mak ayah dan adik beradik selama ini, semuanya diumumkan satu persatu.

Lebih mengvjakan, seorang dari pekerjanya, Man yang tidak sampai sebulan bekerja turut dibawa bersama, tanda Allah sudah memanggil, kata Hafiz lagi. Tind4kannya itu membuatkan pekerja berkenaan men4ngis kerana seb4k dan pastinya tidak menyangka walau tidak sampai sebulan bekerja, rezeki Allah bersamanya.

KOMEN NETIZEN:

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Slamber Media

Sumber: https://www.instagram.com/hafizmahamad/mw/ttk

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Hafiz Buat Kejvtan, Umum Bawa 120 Staff Tunai Umrah “Belum Kerja Sebulan Pun Direzekikan Pergi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*