Lantang Beri Pendapat, Kak Ani Tak Puas Hati, Nak Jumpa Michael Ang Lepas GegarVaganza?

Semalam, telah berlangsungnya pentas separuh akhir Gegar Vaganza musim 7 di Pusat Konvesyen Antarabangsa Putrajaya (PICC). Kesemua tujuh bintang yang beraksi berjaya menempatkan diri di pentas akhir program tersebut pada minggu ini.

Namun begitu, pengarah dan penerbit tanah air iaitu Michael Ang didakwa meluahkan pandangan tidak puas hati mengenai persembahan Noraniza Idris pada malam separuh akhir tersebut. Pandangan yang disuarakan itu ternyata mendapat perhatian netizen termasuk penyanyi lagu ‘Dikir Puteri’ itu sendiri.

Sengau semacam saja

Di Twitter, Michael Ang didakwa meluahkan pandangannya mengenai persembahan lagu Hindustan yang dinyanyikan oleh Noraniza Idris ketika persembahan separuh akhir Gegar Vaganza. Menurut Michael Ang, lagu tersebut telah dipercayai dibunvh kej4m oleh penyanyi irama Malaysia itu. Michael Ang juga berharap pihak juri memberikan markah yang sewajarnya.

Please have Syafinaz as final juri

Pada masa yang sama, Michael Ang didakwa membuat ramalan bahawa Ashira dan Cliff akan menjadi ma4ngsa penyingkiran seandainya Noraniza Idris mara ke pusingan akhir.

Ada hajat besar

Menerusi Facebook Akar Kita Zapin, penyanyi itu dipercayai memuat naik satu posting di mana dia ingin berdepan dengan pengarah tanah air tersebut selepas tamat Gegar Vaganza. Dalam posting tersebut juga, Kak Ani did4kwa meluahkan perasaan tidak sabar.

Sumber: Michael Ang & Akar Kita Zapin

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber:OhBulan!

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

 

 

Be the first to comment on "Lantang Beri Pendapat, Kak Ani Tak Puas Hati, Nak Jumpa Michael Ang Lepas GegarVaganza?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*