Fazura lu4h rasa kecewa, dih3rdik penumpang ketika dalam kapal terbang

 

Bawa anak dan keluarga bercuti sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-39, pelakon Nur Fazura melu4hkan kec3wa apabila dih3rdik wanita ketika di dalam pesawat.

Berkongsi gambar percutian bersama keluarga termasuk anak kecil dan anak istimewa, isteri kepada aktor Fattah Amin itu bertanya perihal keadaan kanak-kanak yang gementar di dalam penerbangan.

“Nak tanya ibu bapa seluruh Malaysia. Pernah tak anda semua bawa anak-anak kecil naik kapal terbang dan mereka gementar dalam perjalanan di udara? Anak-anak kecil macam Fatima baru nak masuk dua tahun. Sepupu Fatima pula anak syurga, autistik,” katanya.

Ibu kepada Nur Fatima Aisya turut berkongsi kata-kata keras dan kasar yang dituturkan penumpang wanita terbabit. Lebih biadap, penumpang terbabit did4kwa turut menud1ngkan jari ke arah ahli keluarga Fazura.

“APA PERASAAN ANDA JIKA ADA PENUMPANG WANITA LAIN MENGH3RDIK “IF YOU GUYS CAN’T HANDLE YOUR KIDS, THEY SHOULDN’T BE FLYING!!” SAMBIL MENUNJUKKAN JARI KE ARAH ANAK ANDA?” LU4H FAZURA.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Pelakon Gol & Gincu itu turut berharap golongan ibu bapa bersabar dalam menjaga anak-anak yang dikurniakan sebagai amanah.

Rakan selebriti dan warga siber melu4hkan rasa tidak puas hati atas perlakuan wanita terbabit yang tidak boleh bertimbang rasa dengan penumpang yang membawa anak kecil dan anak istimewa.

Komen rakan artis dan netizen:

Sumber: sinarplus.sinarharian.com.my

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Slamber Media

Sumber : https://gx24news.com/

 

Be the first to comment on "Fazura lu4h rasa kecewa, dih3rdik penumpang ketika dalam kapal terbang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*