“Setiap Hari Aku Dihlna Dan Diherdlk, Terima Kasih Hadiahkan Aku Sebuah Doa Jahanm” Lima Bulan Syafie Naswip Hidup Meraana Selepas Putvs Tunang

MEMASUKI tahun baharu 2020, pelakon Syafie Naswip akhirnya berkongsi mengenai pender1taan yang terpaksa ditanggung selama lima bulan sejak kontr0versi putvs tunang dengan aktres Aishah Azman menjadi perhatian umum.

Namun menurut Syafie, 27, biarpun kehidupannya terganggu dengan kec4man namun kini dia bersedia untuk bangkit semula bersama semangat baharu.

“2019 adalah tahun antara hidup dan mat1. Dih1na dan diherd1k oleh khalayak merupakan perkara yang aku perlu lalui setiap hari selama lima bulan.

Syafie dedah terpaksa lalui kec4man selama lima bulan.

“Ia bukan perkara mudah. Setiap langkah dan senyuman aku seperti tiada nilai di mata manusia. Mulut dan kata-kata manusia boleh buatkan hidup manusia lain mer4na.

“Tetapi mereka silap, mereka boleh berkata apa sahaja tentang aku dan keluarga, tetapi semangat yang Tuhan pinjamkan pada aku lebih kuat daripada itu,” kata Syafie.

Pelakon drama 4 Penjuru ini memuat naik luahan tersebut di laman Instagram sempena menyambut tahun 2020.

Sebelum ini, Syafie dan Aishah mengikat tali pertunangan dalam sebuah majlis yang diadakan di Forest Valley Hall, Cheras pada 7 April 2019.

Aku akan buktikan aku boleh berjaya dengan berbekalkan kata-kata kesat kalian.

Bagaimanapun, mereka mengesahkan ikatan pertunangan yang dibina sebelum terlerai pada 21 Julai tahun lalu.

Kisah itu antara yang mendapat perhatian ramai apabila aktor filem Songlap berkenaan turut ditahan p0lis bagi membantu siasatan kes ugvtan dan dakw4an menyebabkan keceder4an terhadap bekas tunangnya itu.

Dalam pada itu, Syafie memberitahu dia akan membuktikan kepada semua orang bahawa dirinya mampu untuk mencapai kejayaan.

Kisah pertunangan Syafie dan Aishah berakhir menjadi perhatian netizen pada Julai tahun lalu.

Malah, Syafie menganggap kata-kata h1naan yang dilemparkan segelintir pihak kepadanya sebagai hadiah untuk menjadikan dia manusia yang lebih baik.

“Aku akan buktikan aku boleh berjaya dengan berbekalkan kata-kata kes4t kalian.

“Terima kasih menghadiahkan aku sebuah doa jahan4m untuk menjadi manusia yang lebih baik dalam hidup,” ujarnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Slamber Media

Sumber : KL Press

Be the first to comment on "“Setiap Hari Aku Dihlna Dan Diherdlk, Terima Kasih Hadiahkan Aku Sebuah Doa Jahanm” Lima Bulan Syafie Naswip Hidup Meraana Selepas Putvs Tunang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*