Mahu share rutin penjagaan tapi terima komen ‘2k’, ini balas Ruhainies…

Penjagaan kulit atau badan bagi seseorang sangat penting, tidak kiralah lelaki mahupun wanita kerana seharusnya mementingkan perkara itu kerana ia bukan saja demi cantik tapi untuk sihat

Baru-baru ini, pelakon Ruhainies yang sentiasa menjadi tumpuan kerana miliki rupa cantik dan kulit putih mendedahkan tidak guna produk mahal.

Penjagaan kulit tak guna produk mahal

Malah untuk penjagaan diri dalam sebulan pelakon ini menghabiskan hampir RM2,000 bagi menjaga badan dari hujung rambut ke hujung kaki.

Pendedahan Ruhainies bagaimanapun mendapat perhatian ramai kerana bagi sesetengah individu jumlah terbabit bukanlah sedikit.

Ruhainies menerusi Instagram, terbaru akan berkongsikan rutin penjagaan kulit menerusi live di Instagram selain bertanya kepada pengikut cadangan waktu untuk dirinya live.

Pelbagai maklum balas turut diterima Ruhanies menerusi posting berkenaan namun begitu, komen mengenai ‘2k sebulan’ mendapat perhatian selebriti ini.

Tidak cepat mel4tah, namun Ruhainies menerangkan kepada pengguna media sosial itu tentang jumlah RM2K yang mana ia merupakan pelbagai penjagaan.

Tak ada 2k sebulan jangan tengok ye

Dalam pada itu, rata-rata netizen diruangan komen memuji kulit wajah Ruhainies yang sangat cantik sehingga membuatkan pengikut juga cemburu.

Cantik sungguh kulit… jauh beza dengan kite, very jeles…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Slamber Media

Sumber : KL Press

 

Be the first to comment on "Mahu share rutin penjagaan tapi terima komen ‘2k’, ini balas Ruhainies…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*